Werkwijze en Tarief

Tijdens de eerste afspraak houden we een intakegesprek om elkaar te leren kennen, je vragen of zorgen te verkennen, en te bekijken wat ik als seksuologe en therapeute kan betekenen voor jou of jullie. Je partner is natuurlijk ook welkom.

 

Daarna volgt een persoonlijke begeleiding, die vooral bestaat uit gesprekstherapie en waarbij er ook oefeningen of opdrachten voor thuis kunnen meegegeven worden. Soms wordt ook gewerkt met creatieve – of relaxatietechnieken.

 

Vaak worden er intieme zaken besproken. Een seksuoloog is gebonden aan het beroepsgeheim, alles wat tijdens het consult verteld wordt, zal dan ook niet aan derden meegedeeld worden zonder toestemming van de cliënt.

 

Een sessie duurt 50 tot 60 minuten en kost 55 euro in de praktijk. Een sessie in het UZA kost 61 euro. De betaling kan cash of via de bancontact/payconiq app.

 

Er wordt tijd en ruimte voor u gereserveerd. Een afspraak dient daarom minstens 24 uur op voorhand geannuleerd te worden, anders ben ik genoodzaakt de sessie in rekening te brengen.